slider
Johan Leijonhufvud Fastighetsmäklare
Leijonhufvud Fastighetsbyrå leds av Johan Leijonhufvud som förutom den formella fastighetsmäklarutbildningen har en magisterexamen från Uppsala Universitet. Företaget startade sin verksamhet på Artillerigatan 12 i Kåbo 2019. -Jag är född i Uppsala och har mina rötter här sedan 1987. Det har hänt mycket i Uppsala sedan dess, det känns som att staden ständigt är inne i en expansionsfas. Det har förstås varit gynnsamt för fastighetsmäklare att ha det på det viset. Alla de stora riksomfattande mäklarkedjorna finns nu här representerade. Att som en mindre aktör hitta sin roll är roligt men också utmanande. Mitt hållbara, jordnära och resultatinriktade sätt har visat sig vara uppskattat bland mina kunder och jag lovar att jag ska göra allt för att det ska fortsätta att rulla på bra även framöver.
Leijonhufvud Fastighetsbyrå samarbetar med:
Städarna i Uppland
Handelsbanken
SB Photo, JW Foto och Bostadsfoto
Mare Stadging
Östra Aros flyttfirma

076 – 101 16 69
johan@leijonhufvuds.se
Artillerigatan 12, 756 55 Uppsala

Leijonhufvud Fastighetsbyrå - när kunskap om närområdet och slutresultatet går hand i hand 

 Närodlat smakar det bättre? Möjligen gör det det men framförallt tror jag att det känns bättre. 
Hur då? Jo jag resonerar så här - hellre försöka vara bäst i närheten av var du har ditt mäklarkontor*, än halvbra överallt. 
Hur går det till? Genom att läsa på lite extra om din förening, presentera dina kvarter lite mer ingående och arbeta med samarbetspartner som lyfter din bostad lite till blir slutresultatet mycket bättre.

 Det visar sig i nyckeltal som genomsnittligt kvadratmeterpris, antal försäljningsrekord och att många kunder uttrycker att de är mycket nöjda med mäklartjänsten. Lyft telefonen och ta ett första steg närmare en riktigt bra bostadsaffär. * Leijonhufvud Fastighetsbyrå, även kallad den cyklande mäklaren har fokus på områdena i och runt Kåbo.

Uppsala

Bror Hjorths väg 4D

Uppsala - Björklinge

Uppsala

Dirigentvägen 147

Uppsala - Gottsunda

Kontakta oss

Har du funderingar kring ditt bostadsbyte?

Johan Leijonhufvud har god lokalkännedom och lång erfarenhet av både villa- och bostadsrättsförsäljningar.

Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig.
Vi hanterar dina uppgifter enligt GDPR. För mera info läs här.
 Ditt meddelande är nu skickat. Vi återkommer snarast.
Paste your text here: